הפרשת חלה

חדשות כיפה צוות ישיבת ההסדר מעלות 03/02/11 11:26 כט בשבט התשעא

שאלה

האם יש ברכה מיוחדת לאחר הפרשת חלה לזיווג הגון?

תשובה

שלום.

אני לא מכיר תפילה מיוחדת לזיווג הגון להפרשת חלה,
אך בוודאי שזכות עשיית המצווה הקדושה הזאת,
שהנשים זכו ל"בעלות" עליה, עוזרת לאשה הזוכה לקיימה
זכות שבוודאי בזכותה יתקבלו תפילותיה, לכן מיד לאחר ההפרשה אמרי במילותייך תפילה אמיתית המגיעה מתוך ליבך אל ה' ית' על כל עניין שתרצי ובוודאי שה' האוהב אותנו ורוצה בטובתנו יקבל תפילותייך ויענה עליהם במהרה, אמן.

בנוסף כמובן תמיד רצוי להוסיף בהשתדלות מצידינו, על-מנת להראות להקב"ה כמה אנחנו רוצים את הדבר, לכן אם עוד לא פנית לשדכנית מקצועית אז המלצתי לפנות, וכל דבר כזה או אחר שיכול לעזור,
ובעז"ה הישועה תגיע בקרוב.
בברכה,
עומר.