הפלות

חדשות כיפה הרב משה קליין 31/01/02 04:49 יח בשבט התשסב

שאלה

מה הרקע ההלכתי בנושא ההפלות?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

כל חיים שנוצרים בעולם שלושה שותפים בהם: איש, אישה והקב"ה.
אין שותף אחד מכל השותפים רשאי להפסיק שותפות זו ואין איש רשאי ליטול חיים מיצור חסר ישע שהרי כל חיים הם חיים על מדרגותיהם השונות.
על כורחינו אנו חיים ואין אנו רשאים ליטול ממתנה זו שנתן לנו הקב"ה אפילו רגע אחד ק"ו חיים עתידיים שלמים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן