המתקת הדין

חדשות כיפה הרב שלמה שושן 21/05/14 20:44 כא באייר התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב

הייתי בהפרשת חלה והרבנית בירכה את כולן..כשהגיעה לברך אותי לבסוף אמרה שהשם ימתיק לך את הדין אני ממש בלחץ מאז פגשתי את הרבנית פעם אחת לפני בבית של חברה וסיפרתי לה על בעיות בחיי הנישואין ושאני מרגישה קצת קושי נפשי חוץ מזה היא לא ידעה עליי הרבה פרטים..למה זה יכול להיות קשור?

תשובה

שלום וברכה,

יתכן שהרבנית קישרה את מה שסיפרת לה לפני כן וברכה אותך בהמתקת הדין, ואין לך לפחד משום דבר- בסך הכל הרווחת ברכה. תשקיעי את מחשבותיך בעצמך ובן הזוג וביחד תמצאו את הדרך לשיפור חיי הנישואין לעבודה אמיתית ועמוקה, בהצלחה!