הכניסה לגוש קטיף

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 07/08/05 12:36 ב באב התשסה

שאלה

שלום לרב!

רציתי לשאול האם צריך וטוב ללכת ולנסות להיכנס לגוש קטיף למרות שזה לא חוקי וזה יכול להילוות במעצר. זה לא העניין שאכפת לי להיעצר אלא מבחינת זה שאנחנו מקשים על הצבא שלנו.

הרי אם יגיע ח"ו יום הפינוי אז נראה לי שאני אלך לשם להפגין את נוכחותי אבל כשיפנו אותי אז אני לא יאבק כי אני חושב שזה מאוחר מידי וכבר זה נעשה, אז לכן אני שואל אם עדיף ללכת ולשהות בגוש קטיף ולהצטרף לאנשים שנמצאים ולהקשות את הפינוי או שעדיף להמשיך במבצעי ההסברה והפנים אל פנים.

מקווה שהובנתי ותודה מראש

אמיתי

תשובה

שלום רב
למרות שחיצונית נראה כי העיקר הוא להיות בגוש קטיף.הרי שיודעים כולם כולל אנשי הגוש ומנהיגיו שלא שם תוכרע המערכה כי אם בתל אביב ובנותיה.לכן עיקר המאמץ ההסברתי והחינוכי צריך להיות מושקע שם.