הופעה ב9 הימים

חדשות כיפה רבני מעייני הישועה 18/05/14 11:29 יח באייר התשעד

שאלה

שלום הרב!

אז יש לי ולחברותיי שאלה כזו-

ישנה הופעה של להקת הבנים -הבקסטריט בויז בחודש יולי בתאריכים 29-30.

והבנתי שזה יוצא על תשעת הימים.

אז כן כן אנחנו בנות 27 והערצנו את הלהקה כשהיינו בנות 11 והם מגיעים לארץ ואנחנו מאוד רוצות ללכת להופעה לזכר ימי הנעורים. זו תהיה חויה אדירה!

רצינו לדעת אם יש הקלה והאם מותר ללכת להופעה. אנחנו מאוד רוצות ללכת!! לא יודעת אם זה רלוונטי אבל חברה שלי ספרדיה ואני תמניה שנשואה לאשכנזי ואני גם בתחילתו של הריון.

לא רוצה לעשות חס וחלילה משהו שהוא אסור ממש לפי תורה. ואני לא מבינה בהלכות וכו. אז אם יש מצב שמותר אשמח לדעת כי אנחנו מאוד מאוד מאוד מאוד רוצות ללכת להופעה!!!

תודה רבה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום,

אין היתר ללכת להופעה במהלך תשעת הימים מא' אב-ט' באב.

בברכה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן