הופעה במוצ

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 22/06/04 13:33 ג בתמוז התשסד

שאלה

שלום,

ברצוני לדעת אם מותר להשתתף בהופעה שמתקיימת במוצ"ש (מתחילה בשעה 21:00), כשברור שההכנות לה נעשו בשבת?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב:
מאחר וחברת ההפקה הזו עובדת באופן קבוע גם בשבת הרי אסור לך להנות מחילול שבת לעולם וחוץ מזה יש כאן בעיה של מחזק ידי עוברי עבירה.
בכבוד רב: מיכאל ברום.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן