הדלקת חנוכיה

חדשות כיפה הרב מוטי דשא 05/12/15 21:06 כג בכסלו התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב

הילד הקטן הכין בגן חנוכיה והוא מאוד רוצה להדליק בה נרות חנוכה עם אחיותיו.

האם ניתן, לאחר הדלקת החנוכיה "הרגילה", שהילדים ידליקו את החנוכיה שלהם, ללא ברכה?

תודה,

שבוע טוב וחנוכה שמח

צחי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בוודאי שאפשר ורצוי.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן