דיני קריעת אבל

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 11/10/05 00:09 ח בתשרי התשסו

שאלה

לצערי, ולצער עמ"י, נאלצתי בחופש הזה לקרוע 2 קריעות אבל- אחת ביום פינויי משירת הים, והשני ביום שריפת בתי הכנסת.

רציתי לדעת אם מותר ללבוש את החולצות הקרועות, וגם אם מותר לגזור את הצווארון שכבר לא יראו שהתבצעה קריעה זה פשוט יראה כמו צווארון רחב.

תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב
מותר ללבוש חולצות אלו הקרועות אולם אין צורך בכך.כמו"כ אפשר לגזור את הצוארון.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן