דגל ישראל שבלה

חדשות כיפה הרב רונן לוביץ 21/05/08 07:53 טז באייר התשסח

שאלה

ב"ה, שלום רב,

כיצד יש לנהוג עם דגלי ישראל שהתבלו? אני מדבר בעיקר על דגלים של רכבים שנוטים להיפרם מהר, ולהתלכלך, ומאבדים מהכבוד הראוי להיות בדגל מדינתנו.

האם יש לגנוז אותם או להיפטר מהם בדרך ראויה אחרת?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,
לדגל אין מעמד הלכתי מחייב, אולם מבחינה לאומית ומבחינת ההרגשה יש לנהוג בו כבוד. לכן עצתי היא להניח אותו בתוך שקית ניילון או לעטוף אותו בעיתון וכך לזרוק אותו.

כל טוב
רונן לוביץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן