גאולה בזמן התפילה.

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 25/07/07 16:21 י באב התשסז

שאלה

שלום רב!

אם הגאולה תבוא בזמן שאני מתפלל ,זאת אומרת שפתאום אני ישמע את השופרות וכו' בקיצור אני יבין שמשהו קורה,האם לעצור את התפילה או להמשיך בה? מה המקור?

מדוע לא עוסקים בדר"כ בהלכות אלו והיכן ניתן ללומדם?

תודה, ושנזכה לביאת משיח ולגאולה השלמה בקרוב ממש!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה כ"ו מנחם אב תשס"ז

שלום רב!

לא מפסיקים בתפלת העמידה אפילו לכבוד מלך ק"ו לכבוד המשיח, שלא ירצה שתפסיק את התפלה לכבודו.

בברכה

בניהו ברונר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן