ברכות השחר

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 16/04/19 14:50 יא בניסן התשעט

שאלה

בס"ד

שלום וברכה!

יש לי כמה שאלות לגבי ברכות השחר..

1. מהי חשיבות הקטע בתפילה?ומדוע חז"ל תיקנו את אמירתו בתפילה?

2. האם יש הלכה שקשורה לקטע? אם כן מהי?

אשמח אם תענו במהרה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

להלן סיכום העניין מספר פניני הלכה תפילה ולהרחבה עייני בספר באתר ישיבהhttp://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?cat=535

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן