בקשר לחלום רע

חדשות כיפה הרב שלמה שושן 20/05/14 09:16 כ באייר התשעד

שאלה

שלום, רציתי לשאול שאלה בקשר לחלום מפחיד שחלמתי; ראיתי את עצמי ובן זוגי עומדים ליד רכב בלילה במקום חשוך מאוד ומולי עומד מלאך שחור עם גלימה . הוא לא דיבר אליי , החלום היה מאוד קצר והתעוררתי. זה היה בשעות הבוקר המוקדמות. הייתי רוצה לדעת מה זה אומר ומה אפשר לעשות.. זה מאוד מדאיג

תשובה

שלום רב,

חז"ל מלמדים אותנו שהאדם חולם בלילה על מה שהוא רואה ביום. הכוונה לא רק לראיה פיזית אלא גם למחשבות ופחדים ביום שבלילה, בשינה, מקבלים ביטוי ויזואלי. תתחזקי בביטחון ובאמונה בקב"ה ע"י לימוד ספרי אמונה ובטחון ולפחות תאמרי כל יום כמה פרקי תהילים.
אם זה ממשיך- מומלץ לפנות לטיפול יותר משמעותי.

ברכת ה'.