ביקור בקבר בצום

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 20/02/13 18:41 י באדר התשעג

שאלה

שלום,

ביקרתי בקבר של הרבי מזוויל (בימים שני חמישי ושני) והתפללתי על מבוקשי. כעת ברצוני ללכת להודות בקבר, כי כך נהוג. כמו כן נהוג להביא מנחה כלשהיא לקבר. לכן יש לי שתי שאלות. הראשונה, האם מותר באופן כללי ללכת לבקר בקבר ביום צום (לדוגמא תענית אסתר) ודבר נוסף, האם אני יכולה להביא מנחה שהיא אוכל למרות שזה יום צום או שעדיף שלא?

תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

מותר ואף ראוי

בהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן