בדיקת זיווג

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 31/07/03 17:51 ב באב התשסג

שאלה

שלום לכבוד הרב!

יש לי חבר כארבעה חודשים, והחלטנו שאנו בע"ה מתחתנים, השבוע אחד מבני משפחתי אמר לי שהוא הלך לרב מקובל שבדק אם הזיווג מתאים והרב קבע שלא. אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתייחס לעניין,אודה לרב אם יוכל בבקשה להסביר לי איך להתייחס לדברים כאלה, אני מאוד מוטרדת מהענייו ולא יודעת איך להתמודד עם המצב.

תודה רבה!

תשובה

שלום רב.
אם הבחור ירא שמים ואתם תבנו בית המבוסס על תורה ויראת שמים לא יאונה לכם שום רע ואין לכם להתייחס כלל וכלל לדברי המקובל.
תתחתנו ותשכחו מכל הענין לחלוטין.
בברכת מזל טוב,
צבי קוסטינר.