אסור להיות ביחידות עם גוי?

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 31/07/07 14:25 טז באב התשסז

שאלה

שלום רב

רציתי לברר אם נכון מה שאמרו לי- שאסור ליהודי להיות ביחידות בחדר עם גוי? אם אכן אסור- למה? מה, אם אני עומדת במעלית עם גויה אז יש עם זה בעיה? ומה על איש עסקים שחייב להיפגש עם גויים?

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה כ"ו מנחם אב תשס"ז

שלום רב!

מדובר על גוי עובד כוכבים ומזלות שהוא בחזקת חשוד על שפיכות דמים, ואינו נוגע לסתם גוי בתקופתנו.

בברכה

בניהו ברונר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן