אמצעי מניעה

חדשות כיפה הרב חיים בריסק 04/04/13 12:27 כד בניסן התשעג

שאלה

שלום, התחתנו לפני שבועיים, ואני נמצאת בלימודים , ורצינו לקבל היתר לקחת גלולות, לכמה חודשים עד שאני אסיים את הלימודים, האם זה אפשרי?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

ראשית, מזל טוב! שתזכו לבנות בית נאמן בישראל והקב"ה ישלח לכם נחת, עושר ואושר ואורך ימים ושנים!

אין רב שנותן היתר בנושא הזה בלי לשוחח עם בני הזוג ושיחה לא קצרה. הנושא מורכב מאד ולא כ"כ פשוט גם מבחינה הלכתית וגם מבחינה אנושית במכלול היחסים של בני הזוג, תכנון המשפחה ובנין בית נאמן בישראל. לכן, אינני יכול לתת היתרים או איסורים בנושא הזה דרך האינטרנט.

אני מציע לפנות לרב מנוסה בנושא הזה במקום מגוריכם. או אם אתם גרים בפתח תקווה או הסביבה ורוצים להיפגש עמי ולשוחח, אז צרו קשר בטל' 052-6951400.

בברכה,

חיים בריסק

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן