איך לעזור לאנשי הצפון?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 04/08/06 10:12 י באב התשסו

שאלה

אני לא יכולה לעלות לצפת או לישובים אחרים.

האם יש דרך לעזור?

תשובה

בס"ד

יש לצערי הרבה מאוד משפחות שנמצאות במרכז הארץ בתנאים לא אנושיים. חלקם נמצאים בבתי מלון ובבתי הארחה. אבל אלה הם החזקים יותר. המשפחות החלשות נמצאת בבתי ספר או בבתי אנשים מאחרים שגם להם זה כבר קשה להחזיק אורחים יותר משלושה שבועות.

אני חושב שצריך לעזור הרבה למי שנמצא במרכז. מגיעים אלי מקרים מזעזעים על מצב המשפחות. אנא תעזרו להם.

גם אפשר לעזור כלכלית למי שיכול. וזה ממש מצווה גדולה. מי שרוצה להעביר לנו - נוכל להעביר לאחרים:

א] ניתן להפקיד ישירות בחשבון על ידי כרטיס אשראי.
בחשבון מאובטח על ידי "שורש": https://www.shoresh.org.il/spages/donates/donate.aspx?id=5

ב] אתם יכולים להפקיד ישירות בחשבון בנק:
שם: הקדש רבי יהודה בר אלעאי:
מספר חשבון: 105.320382
בנק: בינלאומי. רחוב ירושלים צפת.
מספר בנק: 31
מספר סניף: 001

ג] אתם יכולים לשלוח בדואר לפי הכתובת:
הקדש רבי יהודה בר אלעאי - מועצה דתית צפת רחוב הפלמ"ח 68 צפת.

תודה רבה רבה