תשעת הימים - שליחת קו"ח

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/08/19 08:46 ד באב התשעט

שאלה

שלום רב,

אנו נמצאים בתשעת הימים ונשאלת השאלה האם בימים אלו ניתן לשלוח קורות חיים למעסיקים?

אני מדבר על הימים שלפני הצום.

כמובן אשתדל לא להגיע לראיונות בימים אלו, אך מה לגבי משלוח קו"ח כדי לא לפספס הזדמנות.

תודה מראש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אם אין הבדל בין שליחה עכשיו לשליחה לאחר תשעה באב - בוודאי שעדיף להמתין, ולא להסיח דעת מהאבלות.

ברם, אם ישנה חשיבות כדי לא להחמיץ הזדמנות - מותר.

בהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן