הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 10/10/19 20:50 יא בתשרי התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב

התשובה שנתת לי מאוד עזרה אך אני עדיין בדיכאון ומרגיש רע בנשמה.וחוץ מזה למה אני לא יכול לעשות את תיקון היסוד.ראיתי שגם אפשר לפדות את הימי צום בכסף.

אז מה הבעיה?

תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

כמו בכל נושא יש דברים שמיועדים לנערים ויש דברים שמיועדים למבוגרים.

תענית דיבור ותענית - צום לא מיועדים לגיל שלך.

גם תיקון כללי נועד למבוגרים אבל הוא מתאים גם לנערים כמוך.

אתה כותב שאתה בדיכאון ומרגיש רע בנשמה וזה מאוד לא טוב. אין שום סיבה שתרגיש רע ותהיה בדיכאון.

אתה חייב לשתף את ההורים שלך במחשבות וברגשות שקשורים לקרי והוצאת זרע.

אתה לוקח את הדברים הללו באופן קשה מדי וזה לא טוב לנפש העדינה שלך.

זה מזיק לך וזה לא טוב ולא נכון.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן