תרומות ומעשרות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 16/09/20 08:09 כז באלול התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

אנחנו מגדלים בבית עץ לימון

רציתי לדעת איך עושים את התהליך של התרומות ומעשרות על העץ

והאם אפשר לבצע זאת על כל העץ בפעם אחת או כל פעם על הכמות שקוטפים

ניסיתי לחפש באינטרנט מידע על הנושא אך לא הצלחתי להבין את התהליך

אשמח אם תוכל להסביר לי באופן מפורט וברור

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח על המודעות לנושא תרומות ומעשרות.

מפרישים מהפירות שקוטפים. לא מפרישים על הפירות שלא נקטפו עדיין.

נוסח ההפרשה:

https://bit.ly/2ZDCrCD

ואם צריך עוד הסבר - בשמחה.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן