תפילת הבוקר

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 31/10/19 22:53 ב בחשון התשפ

שאלה

מותר לצחצח שיניים ולמרוח קרם לפני תפילת הבוקר?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

מותר לפני התפילה לעשות את כל הדברים שדרושים להתארגנות לצורך התפילה, כדי שהתפילה תהיה ראויה.

גם צחצוח שיניים ומריחת קרם מותר, שבזה יש כבוד לתפילה, שאת מאורגנת לכבוד התפילה כראוי.

בברכה רבה,

הלל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן