תפילה לבת שירות

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 25/09/19 16:39 כה באלול התשעט

שאלה

שלום כבודה הרב

אני בת שירות. אני קמה כל יום מוקדם מאוד ונוסעת ברכבת לשירות לאומי. לכן אין לי זמן

להתפלל עד גמר היום בשעה 17:00.

שאלתי היא איזה תפילה הכי חשוב להתפלל? (אני מתפללת נוסח ספרדי)

תודה יהודית

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום,

אם אין לך אפשרות להתפלל תפילת עמידה של שחרית, אז מנחה.

אבל בכל מקרה, להקפיד לומר ברכות השחר, ברכות התורה וקריאת שמע בבוקר (לוקח חמש דקות).

(מקור: ילקוט יוסף אוצר דינים לאישה ולבת | שארית יוסף ג,מה)

בהצלחה רבה בתרומתך החשובה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן