תפילה אישית

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 03/06/20 11:09 יא בסיון התשפ

שאלה

לכבוד הרב שלום!

אני סטודנט שנה ג׳ להוראה, אני מחפש כרגע בתי ספר לעשות בהם את שנת הסטאז׳ שלי. זימנו אותי לראיונות ויש לי גם שיעורי צפייה ע״י המנהל/ת של הבית ספר.

האם יש תפילה לשיעור צפייה ואם לא האם הרב יכול לחבר לי אחת כזאת?

תודה מראש.

תשובה

ב"ה

שלום.

התפילה הטובה ביותר היא מה שיוצא לך מהלב .פשוט תבקש מריבונו של עולם את מה שאת מייחלת ,מקווה ,מצפה,רוצה.

וכדאי מאוד מאוד לפני כן לומר נוסח של "הצהרת כוונות" שאתה מתכוון לעשות טוב בעם ישראל וללמד את בני ובנות ישראל תורה ומדע ויראת שמיים על מנת לרומם אותם ולקרב אותם אחד לאחד בבחינת לב אחד ולקרב אותם אל ריבונו של עולם "כאיש אחד בלב אחד" ובזכות הלימוד שאתה מלמד אותם הם יגדלו טובים יותר חזקים יותר בריאים יותר מבחינה נפשית חכמים יותר ושאת בסך הכל כלי להעביר את השפע האלוקי שזורם בעולם ואתה מבקש שהכלי הזה (שזו אתה..) יהיה חזק ובריא ויהיה לו שמחה וברכה והצלחה בכל מה שהוא עושה.ושתמצא חן ושכל טוב בעיני אלוקים ואדם.

אמן.

בהצלחה ,

עוזיאל אליהו,

.