תענית יחיד

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 31/07/18 05:50 יט באב התשעח

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

קיבלתי על עצמי תענית יחיד ובלילה אכלתי לחם ועכשיו אחרי עלות השחר והתחלתי תענית,

הבעיה ששכחתי לברך ברכת המזון ואני עדין שבע מאותה אכילה,האם עלי לברך למרות שהתחלתי את התענית?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בוודאי.

ברכת המזון היא על האכילה שנעשתה בהיתר.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן