תספורת בספירת העומר

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 23/05/19 16:35 יח באייר התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב, האם בערב חג בעומר(אחרי השקיעה) בערב,מותר במקרה הדחק להסתפר?

אני לא נשואה ואין לא היתר כיסוי ראש...

יש לי שיער מתולתל שלעיתים נעשים בו קשרים וכמה שנסיתי לפרום הייתי חייבת לחתוך אותו ..האם זה היה אסור ונחשב עבירה? הבנתי שרק בבוקר מותר(אני אשכנזיה)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אין להסתפר בערב.

עם זאת נראה לי שלגזור רק קווצת שיער קטנה בגלל שיש בה קשר, בלי כוונה להסתפר - זה לא נקרא להסתפר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן