תחפושות מחו"ל

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 14/01/20 12:53 יז בטבת התשפ

שאלה

האם אפשר לקנות תחםושות מאלי אקסםרס, למשל מהאתר

http://aliexpressbrands.co.il/אלי-אקספרס-תחפושות-בזול/

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אפשר לקנות תחפושת היכן שרוצים, אבל צריך שהתחפושת תהיה כהלכה, דהיינו לא בגדי בנות לבנים או הפוך, וכן שיהיה צנוע ומכובד, שיזכיר את שמחת הפורים והנס ולא סתם תחפושת. כמו כן צריך לראות שאין שימוש במוטיבים גויים בתחפושות. כמו כן כדאי לבצע רכישות בתחילת שבוע שכך בטוח שלא יעשה משלוח בשבת אבל זה לא מעכב.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן