תהילים לחולים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 30/10/18 10:36 כא בחשון התשעט

שאלה

שלום הרב.

גדלתי במשפחה דתית אבל אני כבר בספק אם אני מאמינה. אם מישהו שולח לי להתפלל תהילים על חולה, ואני מתפללת רק ליתר ביטחון למקרה שיש אלוהים וזה יכול לעזור (כי אני לא רוצה לחיות בידיעה שיכולתי לעזור ולא עזרתי)

בהנחה שיש אלוהים, האם התפילה שלי תעזור לחולה למרות שאני לא לגמרי מאמינה? (בבקשה אל תנסה לשכנע איתי להאמין כי זאת לא השאלה)

תשובה

בסד

שלום וברכה

אנחנו לא יודעים כיצד פועלת כל תפילה. אנחנו יודעים שככל שיש רבוי תפילה בעולם יש אוירה רוחנית טובה יותר. על כן יש מקום לרפואה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ