תהילים בראש השנה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 20/09/20 21:48 ב בתשרי התשפא

שאלה

הבנתי שאם קוראים פעמיים את ספר תהילים זה מסייע בכפרת עוונות. הבנתי שמומלץ לקרוא כל יום ספר תהילים אחד.

ראש השנה יהיה מיום שישי עד יום ראשון. בגלל שביום שישי אני אהיה כל כך עמוס ועסוק ואהיה עייף מאוד לא נראה לי שאצליח לקרוא את ספר תהילים בערב ראש השנה. האם אני יכול לקרוא את כל ספר תהילים בפעם הראשונה החג ביום שבת ראש השנה וביום ראשון לקרוא בפעם השניה את כל ספר תהילים(אם הבנתי נכון ביום ראשון זה גם ראש השנה)? ובכך אצליח לסייע בכפרת עוונות אפילו במעט.

תשובה

ב"ה,

כן בהחלט,

ראש השנה תשפ"א בשבת ובראשון.

שנה טובה

דני ארגמן