תאריך לחתונה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 09/08/20 18:58 יט באב התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב . אני ובן זוגי מתלבטים מתי להתחתן בחודש מאי טז בסיוון יום ה (זה יום רביעי אחרי השקיע וזה כבר יוצא חמישי )

או בחודש מרץ , (יש שני תאריכים שמתלבטים ) כו-כז באדר יום ד אחרי השקיע יוצא חמישי , או כח באדר יום ה אחרי השקיע זה יוצא שישי

בבקשה תעזרו לנו איזה יום הוא מבורך ביותר , חייבים ברכה ..שלא יהיו עיקובים נוספים

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

מזל טוב

הזמן הטוב הוא המוקדם מבין הזמנים שהעלת במכתב, תתחתנו במהרה ותשמחו זה בזו ותקימו בית נאמן בישראל במהרה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי