שרצים

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 23/09/19 14:44 כג באלול התשעט

שאלה

ב"ה

שלום כבוד הרב צבי יניר

ויקרא פרק יא מד

כִּי אֲנִי ה' אֱ-לֹהֵיכֶם וְהִתְקַדִּשְׁתֶּם וִהְיִיתֶם קְדשִׁים כִּי קָדוֹשׁ אָנִי וְלֹא תְטַמְּאוּ אֶת-נַפְשׁתֵיכֶם בְּכָל-הַשֶּׁרֶץ הָרמֵשׂ עַל-הָאָרֶץ:

תורה תמימה

בכל השרץ הרמש - הרמש - אף על פי שאינו פרה ורבה תו"כ:

איך יש ממנו ?

תודה ממשה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בעבר חשבו שיש יצורים שלא פרים ורבים אלא נולדים ונוצרים מלכלכוך ועוד.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן