שמירת הברית

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 16/03/19 21:44 ט באדר ב'

שאלה

שלום כבוד הרב. כבר חודש שאני שומר על הברית ועל העניים בבית ספר חילוני אבל לצערי בשבת בבוקר היה לי חלום לא צנוע תוך כדי נמנום שרציתי לקום וראיתי קרי. האם יש לזה תשובה? ולמה זה קורא דווקא בשבת אחרי שאני שומר את העיניים עם כל כך הרבה ניסיונות בבית ספר חילוני. תודה וסליחה על השאלה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שבוע טוב.

אין על מה לבקש סליחה ממני, זו שאלה חשובה וטוב שאתה שואל.

מה שקורה בשינה זה אונס ולא בבחירה, ולכן אין לך מה להצטער על זה.

להיפך, תשמח מאוד על מעלתך העליונה, שאתה מצליח לעמוד בניסיונות הקשים.

זה שזה קרה לך לא אומר כלום עליך, אלא זה פשוט כנראה תוצאה של דברים שראית בעבר. ככה זה בחלומות.

תמשיך להתקדם בשמחה בדרך הנפלאה שלך, וגם אם חלילה תהיינה נפילות, לעולם לא ליפול בייאוש, אלא לקום ולהמשיך להתקדם הלאה.

ה' שמח בך ואוהב אותך מאוד.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן