שמות פרטיים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/09/20 02:03 ו בתשרי התשפא

שאלה

היי

אני מעוניינת להחליף את שמי מדורית לדורין, השם דורית נבחר עקב עלייה לארץ בגיל שנה כך שאין לו משמעות מבחינת הוריי, האם זה מקובל מבחינת הדת? האם יש שוני מבחינת משמעות בין השם של דורית לדורין.?תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

השם דורין הוא מלשון "דורון" והוא תרגום יוני, כך שלא נראה שיש מקום לשנות. בד"כ השם דורין נתנו אבות ואמהות שרצו להראות את אהבתם לילדה שנולדה.

חתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן