שם לבן

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 02/12/19 15:29 ד בכסלו התשפ

שאלה

שלום

ברצוני להתייעץ לגבי שם לבן

אילו מהשמות עדיפים-

אבישי, אליאב, רועי או יהונתן

(לגבי יהונתן החשש הוא שסביבתו תקצר את שמו ליוני ולכן באופן כללי מעדיפה שם שלא ניתן לקצר אותו)

חשוב לי שיהיה שם עם משמעות תנכ״ית חיובית, אם יש המלצות נוספות אשמח

תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

כל השמות שכתבת טובים מאוד (ויש כמובן עוד הרבה).

לגבי החשש מקיצור - כמעט כל שם אפשר לקצר, ואולי בשלב זה או אחר תגלו שהחבר'ה קוראים לו בכלל בשם המשפחה, אבל אתם כנראה תהיו אלו שיחליטו איזה שם יתקבע (יש לי יהונתן, והוא נשאר בשם הזה).

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן