שלום וברכה, חלום שלי מגיל ינקות הוא לבקר בשבעת פלאי תבל ואחד מהם הוא הפסל של ישו בברזיל האם מותר להצטלם איתו, כמובן שלא לצורך עבודה זרה חס ושלום! וכן

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 07/01/20 13:13 י בטבת התשפ

שאלה

שלום וברכה, חלום שלי מגיל ינקות הוא לבקר בשבעת פלאי תבל ואחד מהם הוא הפסל של ישו בברזיל האם מותר להצטלם איתו? כמובן שלא לצורך עבודה זרה חס ושלום! וכן עם פסלים של בודהה וכדומה. תודה רבה והמשך יום מלא במצוות!

תשובה

שלום וברכה

מטבע הדברים, אין בשולחן ערוך הלכה מפורשת לגבי צילום, כי לא היה צילום.

אולם יש איסור מהנאה מעבודה זרה וכדו'.

נראה - לא מתאים.

כל טוב