שירים השרים 40 יום

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 12/04/20 12:58 יח בניסן התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב! אני מאוד רוצה להתחיל את הסגולה של שיר השירים במשך 40 יום.

אשמח אם תוכל להסביר לי יותר בפירוט מהן ההלכות לגבי אמירת שיר השירים. (הבנתי שעדיף לא בלילה... מאיזה זמן זה נחשב לילה? אחרי שקיעה? לפני חצות? וכו'...) תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה,

ידוע שאמירת שיר השירים במשך ארבעים יום היא סגולה למציאת זיווג, אולם לא ידוע לי המקור לכך.

אין צורך לומר את שיר השירים בשעה קבועה ביום, אלא נכון לכתחילה להימנע מלומר אותה מזמן שקיעת החמה ועד חצות הלילה.

ברכה והצלחה