שירים בשלושת השבועות ילדים עם צרכים מיוחדים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 21/07/19 21:28 יח בתמוז התשעט

שאלה

כבוד הרב שלום .

אני מתנדבת בשבוע הקרוב בקייטנה של ילדים עם צרכים מיוחדים ורציתי לדעת האם מותר לי לשים שם מוזיקה כי זה ישמח את הילדים והחוויה שלהם כנראה תהיה יותר כיפית או שאסור לי אם אני יודעת ששמיעת המוזיקה תגרום גם לי להנאה .

תודה רבה מראש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

קישור:

https://www.yeshiva.org.il/Ask/115501

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן