שירים בבית כנסת

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 19/07/18 12:54 ז באב התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב!

אני מנקה כל יום שישי בית כנסת האם מותר לי לשמוע שירים? האם גם באנגלית? תודה רבה יום טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אשריך זכות גדולה בידך.

מותר לשמוע שירים , אך כמובן אם אלו שירים העוסקים בקרבה לקב"ה , ערגה לארץ ישראל , עם ישראל וכו' , ( "שירים דתיים" בשפת העם ) לא משנה של יוצרים ישנים או עכשוויים , גם אם הם בשפות זרות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן