שינוי שם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/06/21 16:53 יג בתמוז התשפא

שאלה

שלום הרב,

לפני כ 4 שנים שיניתי את שמי משירן לשירה בעקבות המלצת רב שאמר לי שהשם שירן אינו שם טוב בגלל האות ן שחוסמת. כיום אני לא שלמה עם השם שירה אני מרגישה שזהו לא שמי באמת בייחוד כששיניתי את שמי ללא סיבה מיוחדת אלא רק כי פחדתי שבעתיד שם זה יהווה לי בעיה בחיים. האם ניתן להחזיר את השם לשירן? והאם זה אומר שבהכרח החזרת השם יכולה להשפיע לרעה על החיים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני חושב שהשאלה אינה מופנית לאדם הנכון.

אמונתי העמוקה היא לשאלה איך קוראים לאדם יש השפעה מזערית על חייו, ולא ההכרעה אם יקראו לך ״שירה״ או ״שירן״ תקבע משהו משמעותי בחייך. בוודאי שאיני מאמין באותיות חוסמות וכדו׳.

טוב יותר לא לתת את הדעת לשאלה איך קוראים לך, כי אם לשאלה באיזה טוב את בוחרת.

כל טוב והרבה שמחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן