שינוי שם

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 19/08/18 12:07 ח באלול התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב ברצוני לשאול שמי רוני חן בת 22.5 והייתי אצל רה שאמר שרוני זה שם שלב ןמואני צריכה לשנות או להוסיף שם חשבתי על השם אבישג האם יש צורך לשנות ? או שאם חלילה אין משו שקרה לא צריך לשנות ואם כן איך השם אבישג לבחור אותו כשם ראשון / שני תודה רבה כבוד הרב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שינו שם בפני עצמו אין בו כל תועלת. אם אדם משנה את ההתנהגות שלו אזי לשינוי השם יש משמעות, ולכן תחילה יש לשנות את המהות של האדם להיות טובו ומוסרי יותר, וכל אדם יכול להגיע לדרגות גבוהות יותר.

שאלת שינוי השם צריכה להשאל לאחר עשיית שינויים מהותיים באדם.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן