שינה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 30/06/19 06:57 כז בסיון התשעט

שאלה

כבוד הרב שלום רב,

בחודשים האחרונים אני בקושי רב להרדם

זה קורה ספציפית בבית הוריי בערב בין שבת לראשון.... כל השבוע בדירתי אני ישנה נהדר וכל השבת שישי בלילה ואפילו אחר הצהרים נהדר אבל מוצאי שבת לא מצליחה להירדם, מה קורה לי אני מסתובבת שעות במיטה מבלי להרים, זה מתסכל. שמתי תהילים מתחת לכרית ואומרת שמע ישראל לפני השינה... מה קורה לי? יש סיבה ההלכתית לכך? אקח היום את המזוזה לבדיקה אבל מעבר לכך אין לי עוד מושג למה. תודה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אם ישנים בשבת בצהריים אז קשה להרדם במוצאי שבת.

תנסי לצמצם את שינת הצהרים בשבת.

בברכה,

דני ארגמן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן