שימוש בקונדום

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 06/10/19 22:05 ז בתשרי התשפ

שאלה

שלום רב אני נשוי באושר אישתי ואני רוצים לגוון טיפה בחיי אישות והיום יש סוגים שונים של קונדומים שיש להם אופציות מסוימות.

למיטב ידיעתי יש איסור להשתמש בקונדום בגלל זרע לבטלה השאלה שלי עם אני יעשה חור קטן למעלה בקונדום ככה יוצר מצב שיש טיפה מהזרע שכן נשפך לאשה.... האם זה נותן אפשרות? להשתמש תודה רבה

תשובה

שלום רב,

אתה יכול להשתמש בקונדום במהלך יחסי אישות , בתנאי שתעשה חור בגודל מספיק , שבוודאות יצא דרכו הזרע ולא רק אפשרות לטיפה או חלקית .