שיחות במסגרת המשפחה בחג

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/04/19 21:25 יט בניסן התשעט

שאלה

כבוד הרב, תודה על תשובתך,

ההנחה של בעלי כל 20 השנה עד שהחלטתי לשאול את כבודכם בסוגייה הזו שאנו מדברים שיחת חולין לכן אנו לא ראויים שישמעו שפה כזאת,-מה לגבי זה?

בנושא המשך אמירת סיפורי ההגדה לילדים, -לא -הילדים כבר לא ישבו לידם אלא קמו לשחק.

אשתו הסתכלה עלינו מרחוק אך לא נראה שהיתה עסוקה בקריאה.אך היא אינה מנסה להתקרב ולשבת לידינו ולו לכמה דקות, וגם לא מדברת איתנו מרחוק.

בשעה אחת עשרה היא קמה ממקומה והלכה לישון

אח של בעלי נרדם בכסא מולנו כמו כל שנה.

השולחן שלהם מרוחק בקצה השני של הסלון מחובר לשולחן הגדול (אולי לא הסברתי נכון שהוא מחובר).

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

קשה להכנס לפרטים, אבל כפי שכתבתי יש ללבן עמם את הנושא ולא דרך אנשים אחרים.

מועדים לשמחה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן