שיחה עם רב

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/04/20 21:08 יא בניסן התשפ

שאלה

יש לי הרבה בעיות בחיים (בריאותיות, נפשיות, משפחתיות) ואני רוצה לדבר עם רב לראות אולי הוא יכול לעזור בנושא כי אולי המקור לבעיות האלה הוא משהו רוחני, אני מסורתי ואין לי קשר הדוק לעולם הדתי אז אני לא יודע למי לפנות בדיוק...

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

במצב הנכחי של המגפה קשה למצוא דברים כאלו, אבל אי"ה אחרי החג. כדאי לחפש במקום מגוריך מי שיכול לעזור לך, ואם לא אפשר לפנות אולי לארגון הדברות או ערכים.

כימי צאתך מארץ מצרים אראנו נפלאות

חג שמח וכשר

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן