שידוכים

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 03/06/20 12:44 יא בסיון התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב.

אני מתבלט באוד בעניין השידוכים אני בחור מסורתי(שומר שבת לובש כיפה מניח תפילין לובש ציצית והולך לתפילות רק בימי שישי שבת וחגים...)אבל לא מעבר למה שרשמתי והציעו לי שידוך בחורה דתיה יותר חזקה ממני מבחינת הדת,כשאני מסתכל על המשפחה שאני רוצה לגדל אני רוצה משפחה באורך חיים דתי אבל אני עוד לא נמצא בשלב הזה וקשה לי להתקדם בגלל הסביבה שאני נמצא בה וגם לי נפשית קשה אני לא מתחבר לתפילות אני מרגיש כאילו שזה מעיק עליי השאלה שלי אם לתת לזה להזדמנות ולדבר איתה ולקדם את העניין או שעדיף שלא עד שאני אתחזק ורק אז להתחיל לחפש שידוכים מהמגזר הדתי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

לענ"ד, לא כדאי לדחות את השידוך המוצע.

כדאי לכם להיפגש ולראות ביחד, האם יש בניכם מבחינה רוחנית דברים משותפים כיום, וגם בהסתכלות שלכם לגבי חייכם המשותפים בעתיד.

כאשר תמצאו בניכם הרבה דברים משותפים זה מבורך, אך אם תראו שאין בניכם בסיס משותף, תפרדו וכל אחד ימשיך בשמחה בחיפוש שלו.

ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן