שאלה שמעניינת אותי

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 27/08/19 15:34 כו באב התשעט

שאלה

האם גוי שלא מאמין בנצרות למרות שאמו נוצריה ומרגיש יהודי וממש רוצה להתגייר אבל כרגע אין לו כסף וחושב להתגייר בעתיד נגיד שהוא לא יודע שקיים שבע מצוות בני נח והוא פשוט מחכה לרגע הגיור הזה כלכך הרבה זמן אבל אז מגיע הרגע שבו קורה גוג ומגוג והמשיח מוםיע וזה וכל הגויים מתים אז גם אותו אחד ימות או שרק מי ששונא את ישראל ימות ?

תשובה

אף אחד לא יודע בדיוק מה יקרה בעתיד . לא הכרחי שכל מי שאינו יהודי ימות בגוג ומגוג, ולכן מסתמא גם אדם זה יחיה