רפואה שלמה

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 08/10/19 14:42 ט בתשרי התשפ

שאלה

שלום רב רציתי לשאול איך אוכל להתפלל למען בריאותה של סבתי שחולה בציסתא ברגלה והחלמה מלאה?

וגם איך אוכל להתפלל למען בריאותם של יערות הגשם האמזונס ולמען בריאות החיות שביתן נשרף כרגע?

מודה מקרב לב על המענה שבוע טוב וצום קל

תשובה

שלום לך.

בתפילה שתקנו לנו חכמים תפילת שמונה עשרה היא תפילת העמידה יש את כל התפילות שאתה מחפש.

לרפואה יש תפילה מיוחדת רפאנו השם.

על העולם ברך עלינו את השנה הזאת ואת כל מיני תבואתה לטובה ברכה לכל אשר על פני האדמה.

ויש מזמורי תהילים לפני התפילה בהם אנו אומרים למשל פותח את ידך ומשביע לכל חי רצון.

וישנם עוד הרבה מזמורים על העולם החי הצומח והדומם.

לכן כדאי שתתפלל ובכל פעם תגלה עולמות חדשים בתפילה.

ומלבד מה שתיקנו לנו חכמי ישראל הנך יכול להתפלל גם בשפתיך ובשפתך תבקש מהשם יתברך שישלח רפואה שלימה גם לסבתא ויצליח את כל העולם.

שנה טובה וחתימה טובה לך ולכל ישראל אמן.