רכישת הדרכת וידאו באינטרנט כקבוצה - שהמחיר יהיה מסובסד יותר

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 31/07/18 06:12 יט באב התשעח

שאלה

שלום הרב יובל! מהשלומך?

יש סידרה של קורסים, שמלמדים איך לייצר נעליים באינטרנט. רציתי לדעת אם מותר לי לרכוש את הסידרה יחד אם עוד שני שותפים, כך שהמחיר יהיה יותר זול.

הסביה שאני מעוניין לרכוש את הקורסים עם עוד שותפים, כי המחיר שהוא מבקש טיפה גבוה בהשוואה לקורסים דומים. ובנוסף אני לא יודע ב100 שאני יהיה מרוצה מכל ההדרכות לכן בגלל שאין הרבה הדרכות כאלו באינטרנט אני מעדיף לקחת את הסיכון אם עוד אנשים. שאם באמת אני לא יהיה הכי מרוצה, לא הפסדתי הון רב.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח ענק על האחריות למצוות ד׳ בתחומי ממונות.

האם לא פשוט יותר לשלוח מכתב לבעלים ולשאול אותם קודם כל על המדיניות ?

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן