קניות מאליאספרס חבילה שהגיעה אחרי שהחזירו לי את הכסף

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 09/01/20 17:51 יב בטבת התשפ

שאלה

כשקונים דרך אתר אליאקספרס המוכרים מתחייבים כי תוך חודשיים אקבל את החבילה, ואם לא - אז אקבל את הכסף חזרה. מניסיון רב של קניות שם, לפעמים החבילה מגיעה זמן רב אחרי קבלת ההחזר הכספי, ולפעמים החבילה לא מגיעה בכלל ... לאחרונה קיבלתי החזר כספי על מצלמה שהזמנתי שלא הגיעה בזמן, וכמה שבועות לאחר מכן הגיעה בדואר. המוכר פנה אלי וביקש שאשלם שוב על המצלמה. האם לפי ההלכה אני חייבת לשלם לו שוב? תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

יש תקנון ברור בעניין הזה בחנות אליאקספרס, ברגע שאת רוכשת שם את מחויבת לכללים שלהם.

אינני יודע מה הכללים שם, אך בטוח הם הגדירו את התשובה לשאלה הזאת (צריך לחפש שם בתקנון, או לשאול אותם).

עלייך לשלם כפי הכללים שלהם, שעל דעת כך רכשת את המוצר.

בהצלחה רבה.

הלל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן