קמח תופח כשר לפסח

חדשות כיפה רבני כושרות 18/04/19 23:35 יג בניסן התשעט

שאלה

לפני מס' ימים הסתובבתי בסופר וראיתי קמח תופח כשר לפסח! עכשיו זה היה לי טיפה לא הגיוני לראות את זה, מכיוון שכל הסיפור הוא הרי על חוסר הזמן להתפיח את הבצק בעת יציאת בנ"י,תודה מראש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

קמח שנאפה כבר אינו מחמיץ, וזו הסיבה שאין בעיה בקמח מצה שעשוי ממצות שנאפו ונטחנו.

קמח תופח כשר לפסח זה קמח מצות, הוא לא באמת תופח אלא חומרים כימיים שמעורבים בו מנפחים אותו.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן