קיום קורס המשלב שיעורי תנועה עם מוזיקה עליזה בתקופת 3 השבועות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 29/05/18 13:10 טו בסיון התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני עוסקת בהנחיית קבוצות, נותנת קורסים בתחום של אימון אישי והעצמה וגם מורה לשיטת תנועה (ריקוד). רציתי לשאול האם מותר לקיים קורס שמשלב גם שיעורי תנועה עם מוזיקה קצבית, במהלך 3 השבועות שבין הצומות. זה לא קורס שמתקיים כל השנה אלא אחת למספר חודשים.

תודה מראש, רונית

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מותר, מלבד המוזיקה הקצבית שממנה יש להמנע

בהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן